Vasaloppet – Följ mig här

Edit 12.30:
Redan i Mora så ni kan sluta heja nu!! Men tyvärr inte helt av egen maskin.

Pulsrusning i första backen som jag aldrig återhämtade mig ifrån. Försökte ta det lugnt men så fort det gick uppför så skenade pulsen så när jag nådde Mångsbodarna efter bara 24 km på nästan 3h helt slut så var det bara kliva av!

Har känt mig halvrisig i veckan men trodde inte alls att det var någon fara men det var det väl då! Surt sa räven och två av tre vasaloppsförsök har slutat med förkylningsnederlag så det är väl inte meningen att jag ska köra Vasan helt enkelt! Att inte gå i mål på just Vasaloppet stör mig inte så mycket egentligen, även om det såklart är supertråkigt. Men man blir sjukt besviken när man ställt in sig på att åka och på att det kommer bli en härlig dag i skidspåren så blir det bara skit och smärta istället. Tråkigt när man ställt in sig på annat.

Tog en sväng förbi Sollerön på väg från Mora för att insupa lite cyklingsatmosfär som tröst. Det kanske hjälpte lite!
——————————–

Under Vasaloppet går det att följa min framfart på två ställen, inte för att jag tro att det är så många som tycker att det är speciellt intressant. Men gör man det så finns det möjlighet.

Antingen via Vasaloppets egen tjänst:
http://results.vasaloppet.se/2014/?content=detail&fpid=search&pid=search&idp=999999167888590000193912&lang=SE&event=ÖSS_9999991678885900000002FD

Eller via min egen trackingtjänst här:
http://www.greenalp.com/RealtimeTracker/index.php?viewuser=aikarro&guestpassword=track85

Jag har mobilen med mig och GPS:en igång så det är därför det går att spåra mig lite mer exakt på det sättet. Där kan man även skicka meddelanden som går direkt till mig och få fram lite annan data som Vasaloppet inte bjuder på.

För att jämföra med i fjol så såg det ut såhär:
os2013_res
Som sagt så gör sämre före i år att jag hoppas på att åtminstone ta mig under 10 timmar, I will do my best! Bara jag kommer i mål och det inte är allt för dåligt i spåren så kommer jag vara nöjd! Jag satsar helt klart mer på njutning och mindre på tidshets på det här loppet!

Leave a Reply