Vänern Runt – Bilderna

Så, det tog ju bara sju svåra år men nu har jag lyckats placera “alla” två miljoner (läs typ 50) bilder från Vänern Runt i ett litet webalbum. Jag förstår att det är säkert minst ett hundratalet personer som suttit och väntat, eller inte. Livet kom lite i mellan senaste veckan i alla fall och det kan man ju inte göra så mycket åt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad har hänt sen sist då? Skaver det fortfarande i rumpan eller? Känns lite jobbigt att det sista jag publicerade för en vecka sedan handlade om skav i rumpan och någon finsk bastugubbe. Jag kan meddela att bastugubben lyser med sin frånvaro, skaven är alltså borta. Det var egentligen inte så farligt, men när man sitter på en sadel hela dagarna så blir det lätt kännbart om sadelkanten gett skav på skinkorna, så är det ju bara. Jag bara funderar nu på vad som kommer hända på Haute Route? Om jag får skav av ~20h´s plattkörning, vad ska jag då få av ~40h i bergen? Ska jag behöva cykla runt med en assosburk i ryggfickan?

Faktiskt på Vänern Runt så såg jag redan under andra dagen en gubbe som “fyllde på” i de nedre regionerna i depån. Det såg mycket märkligt ut och jag vet inte varför, men vissa saker vill man inte se men ändå kan man inte låta bli att titta tillbaka. Först såg jag bara honom med någonting i handen, sen såg jag i ögonvrån hur han började dra ut cykelbyxorna från magen och här borde man ju låtit blicken vandra vidare för vem vill se en svettig gubbe stå och kladda assoskräm i skrevet? Men inte då, naturligtvis tittar jag tillbaka och får se hur en näve full med kladd åker ner i byxorna och sen blev det för mycket på riktigt så då slutade jag faktiskt titta. Ehrm, är det Haute Route-stilen kanske? Kanske är det ingen som bryr sig?

I samma depå såg jag faktiskt en kille med magcykeltröja också, rätt var det är så sticker det bara fram en hårig mage i ögonvrån, och där var han. Teorin att han faktiskt hade en magtröja och inte bara råkat glömma dra ner tröjan bygger på att även Robban och Johan såg honom, fast i tredje depån. Känns som om det måste dra ganska kraftigt när man väl börjar cykla igen, fast det kan ju ha varit en depågrej. Han kanske försökte ragga? Oklart om det lyckades.

Loppets bild togs hur som helst på Janne i korvdepån och kompletteras med loppets citat som Robban fick ungefär 1h senare när han dök upp i depån och gjorde precis samma sak som jag gjort tidigare, “Karro har redan varit här och fotat mig, det ligger säkert på Facebook redan“. Man får stå ut med ganska mycket ibland, förlåt Janne!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vilken hjälte…

Leave a Reply