Mallorca – Good bye for now

Sista dagen på Mallorca för den här gången, måndag för lite mer än en vecka sedan! Vi åkte hem så sent som vid 18-tiden så det fanns gott om tid att cykla innan transfern anlände 15.00! Tyvärr var vi ett stukat gäng, Christer hoppade av, Lasse hoppade av och sen vaknade jag hemskt seg och hade ingen lust med dagens strapatser så jag hoppade också av. Vilken skymf egentligen, när man hade chansen liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen var egentligen (min plan var det också, suck) att åka uppför Puig Major (13 km uppför) och sen ner igen åt samma håll och sen ta en långlunch på torget i Soller! Jag hade så gärna kört upp bara för att få köra ner men jag hade ingen lust så då blev det inget. Utförskörningen från Puig Major åt Soller-hållet är faktiskt den bästa ön har att erbjuda, helt fantastisk. Jag var bara 4 sekunder från QOM där (trots att typ 1000 kvinnor kört där) förra hösten och skulle gärna gjort ett försök även i år men men, det får vi spara till nästa gång helt enkelt! Jag kommer ju komma tillbaka!

Däremot mötte vi tre slapphögar upp dom andra tre för att ta den där långlunchen i Soller! Alltid något. Det blev ju trots allt 10 km cyklat den sista dagen och det var ju alltid något, kunde blivit noll också. Torget i Soller var ett perfekt ställe att avsluta den här resan på! Väldigt pittoreskt och rätt var det är så kommer det gamla tåget tuffande rätt igenom torget, väldigt charmigt.
10351410_10152861552795439_8420072828972696955_n
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om någon tycker att det är kallt om kvällarna och känner att “Karolina på Mallorca”, det vill jag se MYCKET mer av (vem vill inte det?) så finns ett Mallorca-album samlat HÄR!

Annars tackar vi Mallorca för den här gången och tar och kliver in i nutid och släpper det förgångna. Det har inte blivit så mycket cykling innan Mallorca, av förklarliga skäl, men tanken är att livet ska återgå till det normala nu. Vilket borde betyda ett inlägg eller två ibland! Lite mer kontinuitet på sakerna helt enkelt!

Leave a Reply