Dags att plocka fram Zebran

Det är tyvärr bara att konstatera att den ljuva landsvägssäsongen går mot sitt slut! Exan hänger välputsad i garderoben redo för Mallorca i april, innan dess kommer det nog bli mest CX eller MTB! Eventuellt skulle man kanske kunna ta en eller två till racer-turer innan säsongen är över helt, men det känns så onödigt när man putsat upp henne.DSC_3157-1

Zebran (min Crescent Zepto CX alltså) däremot är ute ur garderoben igen (det är där jag förvarar mina cyklar som inte används för tillfället, de två som används står däremot i hallen redo att användas). Lite tragiskt kanske att man inte kan förvara sina cyklar i ett cykelförråd m.m. men det är inte så mycket att göra åt. När jag blir stor och får (med betoning på får… eller inte) ett hus ska jag se till att det är tillräckligt stort för att inhysa ett gigantiskt cykelrum där alla pärlorna får plats.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zebran är egentligen redo för CX-säsongen men jag behöver ett nytt styre. Det är lite för brett, eller ganska mycket skulle jag vilja påstå, så jag ska byta. Styret som sitter på är 440 mm och på min racer har jag 390 mm, vilket även matchar min axelbredd så 390-400 mm borde vara bra på CX:en!

Sen fick jag en visuell vision och tänkte att man kanske kunde linda en svart och en orange styrlinda omlott? Så det blir svart/orange-ränder över styret? Jag ser framför mig att det blir hur stiligt som helst, men det kan väl lika gärna se ut som skit. Styrlindan som sitter på som är svart med orange som bryter igenom är annars ett väldigt bra alternativ. Mycket stiligt och passande för cykeln så fungerar inte de svart/orange-Zebraränderna får det väl bli original-lindan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska vi bara ha lite snö på det här så blir cykelsäsongen än roligare!

Leave a Reply