Det är det enkla som räknas!

Det är ju ingen nyhet att jag tycker om cykling och allting (njao, inte riktigt men vi säger så för att odla myten) som har med cykling att göra. Kanske blir bilden lite förstärkt i det här forumet eftersom det är ungefär den enda delen av mitt liv som jag skriver om här, men jag har faktiskt andra intressen också (knappt).

Hur som helst så brukar julafton alltid bestå av en hel del cykelprylar, men det här året hade jag inte önskat mig så mycket (kan det vara så att jag redan har allt plus lite till?). Jag hade förvisso önskat mig en ny cykel (mest bara för att reta familjen, för behovet är ju inte så enormt på den fronten).

Däremot var årets present (utan att jämföra nu för det är ju onödigt när det gäller gåvor) men var det något som stack ut lite extra var det den här söta och passande pepparkakasformen! Tyvärr har jag redan ätit upp all pepparkaksdeg så den får vänta ett tag på att användas men vad gör väl det!
DSC_1096-1

Sen drabbades jag av någon tillfällig psykos när jag den 23e stegade in på Stadium på morgonen och köpte årets (andra bästa får det bli då) julklapp till mig själv.
DSC_1112-1
Expediten kanske tyckte det var lite udda att någon köper någonting till sig själv just dagen innan julafton men jag har länge velat ha ett par långfärdsskridskor. Nu hade jag spanat på dom här ett tag (mest för att pjäxorna var blåa och så himla fina så var jag tvungen att slå till och tänkte att innan mellandagsrean var bäst för att slippa gå i affärer då och slåss med alla andra tusentals galna människor).

Jag har ju vanliga skridskor, inte alls lika roligt, så jag brukar hyra när jag åker långfärd. Nu tänkte jag att jag skulle ha mig ett par egna och åka lite mer vintertid, det är ju hemskt trevligt att ge sig ut på spegelblanka sjöar inbillar jag mig.

Möjligen kanske jag måste gå en kurs eller så innan så jag inte drunknar det första jag gör… eller så blir det att åka på plogade banor runtom Stockholm innan jag blivit lite duktigare.

2 thoughts on “Det är det enkla som räknas!

  1. Vilka fina! Men det viktigaste när du ska ut på spegelblanka sjön är ju isdobbarna, men det kanske du önskat i julklapp ☺
    Åk försiktigt! Kram Helena

    • Isdobbar, lina, ispikar o.s..v ska införskaffas innan jag ger mig ut på några natursjöar ensam.. måste kanske ta en kurs också så jag vet vad jag håller på med ;-) Kram.

Leave a Reply