Årets kortaste cykeltur avklarad!

Jag kan ha cyklat den kortaste cykelturen alla kategorier någonsin i morse! Jag tror inte ens jag cyklade så kort första gången jag satt på en racer. Jag och Thomas skulle förvisso bara cykla en liten runda på CX. Men problemet var att han frös så mycket om händerna så vi var tvungen att avbryta redan ute på Djurgården (och då hade vi bara cyklat från Norrmälarstrand) och bege oss till närmaste fik för lite värme. Då kanske vi hade cyklat i max 30-40 minuter.
20141226-rutt

Jag klagar egentligen inte för minus 10 och rejält med vind gjorde att det bet ganska bra både här och var (mina tår är egentligen alltid det jag fryser om mest) så jag hade egentligen inga ambitioner på en speciellt lång tur. Jag tänkte mest att det var småskönt att komma ut och röra på sig i lugn mak och ta sig upp ur julslappträsket för en stund.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADet var ju en fantastiskt fin morgon med strålande sol och sådär krispigt härligt i luften! Nästa gång kanske vi kan ta oss lite längre än 18 km totalt, det var lite i kortaste laget för egen del. Har man ägnat 15 minuter att klä på sig är det liksom lite mer värt att vara ute en längre stund.

Ska försöka ta mig ut på MTBn imorgon på en lite längre runda. Har scoutat en längre runda längst med Mälarens strand och tillbaka över Järvafältet, känns på pappret som en riktig hit. Hoppas det blir sol bara också så blir det säkert ännu en fin dag!
20141226-mtb

Leave a Reply