Äntligen är monsterskorna här!

I början av veckan landade äntligen mina nya vinterskor, Wölvhammer 45NRTH!!
Hej då frusna tår är allt jag har att säga (jag har ju dock inte provcyklat ännu så jag kommer bli GRYMT besviken om jag kommer hem med frusna tår en gång till).
DSC_0005-1
DSC_0007-1

Jag kan inte tänka mig att det här inte skulle bli bra, rekommenderad temperatur för skorna är -3 till -18 grader. Det blir ju knappt under -10 i Stockholm nu för tiden och det räcker med runt 0, -1, -2 för att mina tår ska bli stelfrusna så det här kommer förhoppningsvis göra susen. Nu ska det ju tyvärr bli “värmebölja” och 2 grader och strålande sol i helgen men jag tänker att det kommer vara ganska vintrig kyleffekt ändå så förhoppningsvis får skorna jobba lite och jag slipper svettas fötterna av mig.

Det kommer bli hur bra som helst, vintercyklingen blir äntligen perfekt!

Leave a Reply