Norrlandskusten here I come!

rideOfHope2
Norrlandskusten och Ride of Hope kommer få finbesök i Augusti, då är nämligen tanken att jag ska göra gänget sällskap på cykel hela vägen från Umeå till Stockholm. Detta under en veckas tid och det bästa kanske blir på etapp 3 när jag får cykla igenom hembyn (Timrå), nästan det jag ser fram emot mest av allt!

rideOfHope

Med risk för att låta som världens kanske sämsta människa nu, men all heder till Barncancerfonden och alla människor som samlar in pengar till just Barncancerfonden. Men det finns så många andra hemska orsaker till att både barn och vuxna dör alldeles för tidigt och jag tycker det är så himla tråkigt att cykelsverige blivit så fokuserade på just BARA ett enda ändamål. Så, egentligen om jag skulle valt fritt så kanske Barncancerfonden inte varit mitt förstaval (eftersom dom redan får så mycket stöd av så himla många andra cyklister) men nu vill jag cykla Norrlandskusten och Barncancerfonden kan ju inte få för mycket stöd (såklart) så varför inte? Förhoppningsvis gör mitt bidrag lite skillnad.

Nästa gång (om det nu blir någon nästa gång) jag cyklar för att bidra till något beundransvärt ändamål så ska det vara något lite mer i skymundan som behöver minst lika mycket hjälp. Så, slut på att låta som världens kanske sämsta människa men så tänker jag. Kul ska det i alla fall bli att svepa runt Norrlandskusten för att gott ändamål!

Sommarsemestern blir väl inte mycket bättre än så?

Leave a Reply