Mina tår har frusit för sista gången!

När jag är ute och cyklar vintertid så har jag väldigt obekväma problem med att mina tår fryser alldeles för fort och alldeles för mycket. Trots att jag har vinterskor, det hjälper inte, trots att jag har elsulor, det hjälper inte (eller kanske skulle man köpt mer kvalitativa saker än från Jula) och trots att jag har tjocka skoskydd, för det hjälper inte heller.

Däremot började jag sniffa på en eventuell lösning på problemet redan förra året. Problemet var bara att lösningen stavades +300€ (trots att jag är tjej så tycker jag inte det är rimligt med så mycket pengar för ett par skor) och fanns nästan bara i USA (vilket innebär en risk för ytterligare kostnader om man vill importera ett par till Sverige).

Men nu så, snart är dom mina!!
Wölvhammer 45 NRTH! Vinterskornas vinterskor, det blir inte bättre än såhär!
wolvhammer2

Uppsniffade på en tysk webshop dessutom, till priset av strax över 200€ (prisvärt) och dessutom efter rekommendation av en klubbkamrat här i Sverige som påstår att dom verkligen fungerar och kommer göra att mina tår aldrig mer fryser! Klockrent!

En av anledningarna till att jag inte vågat köpa dom tidigare var också för att dom var nya på marknaden och det kändes osäkert att beställa från USA när man inte ens visste om dom fungerade. Men nu så, ingenting kan gå fel! Vintercyklingen kommer äntligen bli perfekt (bara därför har vi plusgrader i Stockholm just nu, men det kanske ändras lagom till att skorna ramlar ned i brevlådan). Tårna är räddade hur som!

Leave a Reply