Lite mer ska jag tydligen frysa då!

Jag kanske tog i när jag förklarade för mina tår att dom aldrig mer behöver frysa igen, det tar ju ett tag för tyskarna att få hem monstervintercykelskorna så det är väl bara frysa på då. Trots att dagens temperatur bara var mellan 0 och -2 så räckte det för att ännu en gång komma hem efter nästan fyra timmar på cykeln med stelfrusna tår.

Men när solen lyser och marken är stenhård och snöfri så kanske det inte gör så mycket? Nog för att jag tycker det är jätteroligt att cykla i snö, men det rullar ju så otroligt mycket bättre på hårt frusen grusväg än vad det gör i snömodd. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lilla repa var precis samma som för 5 dagar sedan, det vill säga upp till Stäket via Mälarens strand och sen hem via Järvafältet. 65 km och typ 3.5h! Precis lagom!
20141230-MTB-rutt

Om det var snömodd och oplogat sist så var det precis tvärtom nu, bart överallt men inte riktigt läge att plocka av dubben för det var rätt många isiga partier också.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lägger ännu ett härligt skogspass till handlingarna och laddar om för naturispremiär(!) på långfärdskridskor imorgon. Herregud, hoppas jag inte plurrar, drunknar och dör!!

Leave a Reply