Mysrunda längst havsremsan

Efter monsterrundan till Formentor igår så var vi värda lite slappcykling idag, vädret visade sig återigen från sin bästa sida så det fick bli en liten svängom på strax under 5 mil. Först åkte vi mot Llucmajor och sedan tog vi av ner mot havet och kustremsan tillbaka mot Palma. Ingen gigantisk tur direkt men väldigt skönt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Därefter blev det en snabb lunch i solen nere på strandpromenaden och sen var det dags för lite guidesnurr för att hitta lite bra utfartsvägar ut ur Palma. Det blev nästan 5 mil det med (eller jag drog mig ur efter 3 mil när dom skulle åka mot Llucmajor för det har jag gjort tre gånger på fyra dagar så dit hittar jag mer än väl).

Imorgon blir det mer guidesnurr och kanske lite plattåkning innan det är dags för att äntligen få cykla med lite mer människor framåt tisdag när alla Stockholmare anländer.

Leave a Reply