Måndag och guidesnurr

Det har gått några dagar sen senaste uppdateringen men i vanlig Mallisanda så kan man ju inte missa att rapportera om en dag (som om någon nu bryr sig). Så därför kommer måndagens snurr här…

Först drog vi en runda med alla guider igenom Palma för att vi nya ska hitta ut till bergen om man vill åka på i den södra delen av ön. Jag tror jag kommer åka där senare i veckan så det var bra att hitta dit redan nu. Kanske inte optimalt att åka igenom Palma men det funkade extremt bra, vägen har tre filer så vi cyklister kan hålla oss till höger och faktiskt inte alls vara i vägen. Ingen som tutar eller på annat sätt är otrevlig, vilket är jätteskönt faktiskt. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så efter att vi hittat till och från den så kallade Militärbacken på andra sidan Palma så blev det lite guidesnurr på rätt sida av Palma. Plattåkning i någon mil och därefter fika på torget i Llucmajor. Sen direkt hem.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På hemvägen delade vi på oss så till slut var det bara jag och Robert sista biten. Det blåste snålblåst rätt i nyllet och trots att vi ätit precis så hann jag bli måttligt irriterad. Ibland när man bara vill cykla och ha det lite lugnt och skönt så är det så himla irriterande när det blåser typ storm i ansiktet och man måste ta i mer än nödvändigt ens för att ta sig fram på en nedförsbacke. Kanske inte så mycket att gnälla över, men lite irriterande.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur som, sista dagen med “lugn och ro”, sen är det dags att guida riktigta grupper med massa roliga cyklister som är här på cykelsemester!

Leave a Reply