Brostugans introträningar rullar vidare

Måndagar är ju sedvanlig “Introduktion till gruppcykling” med Fredrikshofs Brostugan-gren. Där har jag varit ledare i något år, typ 3 kanske, och när det passar så hjälper jag gärna till och frälser andra i gruppcyklingens ljuva värld.

Återigen ännu en fantastisk vårkväll med strålande sol och halvvarma vindar i alla fall (vore ju synd att kalla dom varma, men dom var inte kalla i alla fall). 35 nybörjare och 5 ledare gjorde att vi kunde göra lagom stora grupper och ändå vara 2 ledare.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom vi aldrig kör speciellt fort med våra nya cyklister så blir man ju inte sådär jättetrött av själva grundcyklingen. Däremot vet vi ju att många är starka cyklister, även om dom inte kan cykla i grupp, så därför lägger vi alltid in små sträckor med fart. Igår blev det lagtempo (3-o-3) och dubbla fri-fart-sträckor. Då får även vi ledare en chans att blåsa ur lungorna och leka lite. Tyvärr blev jag slagen på båda fartsträckorna av den unge mannen i rött, men vad gör det? Jag är ju både kvinna och typ 30…. handikapp så det skriker om det..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen tänkte jag att jag en gång för alla skulle bjuda på tydligt bildbevis över att det faktiskt går att cykla i kort-kort!! SER NI? Jag förstår att alla har väntat på den här dagen och tvistat om det faktiskt är varmt nog.. men det är det, tydligen! Nu ska jag sluta tjata om den saken i alla fall och fokusera lite mer på själva cyklandet..  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den halvröda kalufsen blev onekligen rätt blond av att vara på Mallorca i över 2 veckor..

Leave a Reply