Solorull i vad som skulle kunna kallas SOL

I går var jag ute och rullade i vad som eventuellt skulle kunna kallas finväder, dock så visade det sig ju att dagens väder var SNÄPPET bättre så där fick jag. Men oavsett så gick det att cykla i kort-kort, solen lyste ibland i alla fall och det regnade åtminstone inte.

Det känns verkligen att det är på väg att börja bli varmt och det känns lika skönt varje år, framför allt att inte behöva ägna 15 minuter för att klä på sig innan man ska ut och cykla. Utan på med kläderna lite snabbt och 2 minuter senare sitter man på cykeln utan att ha hunnit bli genomsvettig bara av att ta på sig kläder. Löjligt hur man kan bli så nöjd för så lite, men det är verkligen äkta glädje med cykling i bra väder! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favoritbildkompositionen, dock lite sne. Men ringklockan är kvar i alla fall..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Egentligen finns det inte så mycket att säga om cykelturen, det var inte så långt (typ 4 mil), jag var ensam så det var inte så mycket roligt att berätta om där och jag fikade inte ens. Lite dåligt det där med fikat, ska bättra mig till nästa gång, åtminstone en räkmacka hade jag ju förtjänat efter att ha cyklat så långt.

Nästa helg så kanske det finns potential för att ställa väckarklockan och försöka ta sig upp till ett klubbpass (alla startar runt 09 tyvärr och jag har typ 10-15 km till start). Gruppcykling i all ära men sovmorgon och dega kvar under täcket fram till lunch funkar ganska bra på helger det med. Men variation förnöjer så snart så. Innan året är slut är jag där, lovar!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tänkte jag skulle föreviga kort-kort på kort.. lite svårt när man är solo dock.. (ja, jag vet att det sitter minst 200 personer och bryr sig svårt om vad jag har på mig när jag cyklar).

Oklart om den röda hudfärgen är solbränna eller nerkyld hud.. tycker vi säger att det är en tvättäkta Mallisbränna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Smygfotade en klubbkamrat på vägen hem också.. bara en sån sak..

Nästa gång jag skriver något här så lovar jag att det blir FLER cyklister än bara jag och lite roligare än såhär, ibland får man bara inte till det…

Leave a Reply