Äntligen lite värme!

Vad lite värme kan göra så mycket skillnad? Till skillnad från igår så lös solen när jag gav mig iväg och det blåste förhållandevis lite och vindarna som kom var relativt varma. Jag vet inte vad det är, men humöret och känslan blir omedelbart så mycket bättre med lite sol och värme. Det är verkligen magiskt, som en kalv på grönbete.

Precis som igår så blev det en sväng på MTB:n, mest grusvägar men även lite stigar. Har tyvärr inte lyckats hitta någon bra runda med stigar här, trots att jag letat en del, tror jag skulle behöva grotta fram en riktigt detaljerad karta och söka ut något vettigt alternativ. Men man ska inte klaga, det finns cykling så det räcker och det bara utanför husknuten. Idag blev det precis som igår någonstans runt 3 mil.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄnnu en fin runda till cykelkontot!

Nu laddar vi om för morgondagens träning med Fredrikshof och introgänget, hoppas för guds skull att regnprognosen förändras för annars vet jag åtminstone en Karolina som kommer stanna hemma och göra något vettigare istället för att plåga sig i regnet.

Leave a Reply