CykelVasan 2015: Några sista bilder

Nu har också Photomic fått upp sina bilder från CykelVasan och jag hittade tre stycken på mig själv. Med tanke på hur min nummerlapp sitter så är det ett under att mitt startnummer lyckats identifierats av fotografernas system men det är bara att tacka och ta emot.

Jag höll precis på att dricka vatten när jag såg fotografen som tog bilderna nedan, det är därför jag sprutar vatten ur munnen på sista bilden. Sen följde en liten situation där jag inte lyckades stänga vattenslangen utan det rann ut vatten över hela mig samtidigt som jag försökte så oberörd ut framför kameran. Det gick väl sådär med det kan jag konstatera.

Men en väldigt snygg cykelbränna har jag i alla fall om man kollar riktigt noga på mitt vänsterben! (Nej, det är inte byxorna som har en vit kant).
CV7
CV8
CV9

Leave a Reply