Ride of Hope 2015: Umeå – Stockholm

Imorgon är det dags för start av årets Ride of Hope Umeå – Stockholm och jag står på startlinjen för att cykla 7 etapper och de nästan exakt 100 milen genom Sverige. DSC_1912-1
Anmälningsavgiften till Ride of Hope går till Barncancerfonden och även fast man inte cyklar så går det att lämna ett bidrag HÄR till just Barncancerfonden. Annars är det bara ansluta sig på någon deletapp längst vägen, man behöver inte cykla hela veckan. Bor man på andra sidan av Sverige så går Lund – Stockholm samtidigt om det passar bättre. Även här går anmälningsavgiften direkt till Barncancerfonden.

Det får bli lite mer skrivit om saken senare, för nu är det dags att hoppa på planet till Umeå och förbereda sig inför morgondagens etapp mellan just Umeå och Örnsköldsvik. Förvånansvärt nog så ser väderprognosen riktigt lovande ut, d.v.s SOL SOL SOL!!
DSC_1774-1

Leave a Reply