Ride of Hope 2015: Uppvärmning i Umeå

Sådär, nu har jag lyckats transportera mig och cykel via flyg till Umeå. Eftersom det var så fint väder så var jag tvungen att ta en provtur på några mil trots att 7 cykeldagar i rad och över 100 mil väntar kommande veckan. Men är det sol så är det.
För er som inte har korpsyn så står det “Välkommen till Umeå” på flaggorna..

Efter lite virrande i utkanten av stan så hittade jag till slut en fantastisk landsväg med hjälp av Garmin (tack). Vägrenen var ju rena autostradan för cyklister och utsikten pendlade mellan skog, älv och hav, norrlandskusten när den är som bäst med andra ord.

Vägen gick ut mot havet i en loop från Umeå så det blev en perfekt rundtur på nästan 40 km. Solen sken, inte allt för mycket vind att tala om och cykeln rullade lätt. Kan det vara så att det är i Norrland sommaren varit hela juli månad?

Ja, jag vet, #selfiesareforloosers, men vem ska annars ta foton på mig i min snygga blå/vita Ride of Hope dräkt?


Imorgon väntar Etapp 1: Umeå – Örnsköldsvik och även mera finväder (tack och lov). Det är start runt 09.40-10.00 för min grupp, jag planerar att åka med snabbgruppen som ska cykla mellan 30-34 km/h. Oklart om jag kommer orka 34 km/h, men formen och kroppen är på uppåtgående så man ska aldrig säga aldrig. Jag hoppas på något närmare 30-32 km/h dock så det blir lite behagligt också.

128 km är etappen, två depåer (mycket fika alltså = mycket bra) och även 12 km på självaste E4an. Där cyklar vi karavan med alla grupper samlade och följebil framför och bakom (E4an är alltså enfilig (eller möjligt 2-1-väg) just där och alternativ väg saknas).

Men så har dom gjort tidigare år också och det har funkat väldigt bra tydligen, man stannar även på alla tillgängliga fickor och släpper förbi fordonskön som bildats bakom. Så det ska nog bli bra, vad kan gå fel?

Vi går även att följa via www.trakk.se med Inloggning: sverige och Lösenord: 2015

Let´s!!!
DSC_1827-1

Leave a Reply