Långdragen förkylning

Naturligtvis så är det så att när jag väl blir sjuk, då blir jag sjuk! Idag firar min förkylning två veckor och den börjar väl äntligen lida mot sitt slut. Dessvärre vaknade jag med ont i halsen i morse så med lite otur kommer det en släng till, men jag hoppas att det inte är någonting. Förhoppningsvis kan jag få cykla lite i helgen, vädret ser ju perfekt ut.

Annars är det bara regn och misär och en väntan på att jag ska bli frisk. Just eftersom det mest regnar ute så är det ju inte hela världen att vara förkyld, men det är tråkigt att inte ha tränat på 3(!) veckor. Jag tog ju en vilovecka efter Haute Route och sen var förkylningen där. Lite oklart vad det gett för effekter med formen att inte röra på sig under så lång tid, men jag misstänker att det kommer ta några cykelpass innan jag är tillbaka.

Med lite tur får jag rasta Exan imorgon eller på söndag, håll tummarna!!
6-HAUTEROUTE-DOLO-2015-LB-255

Leave a Reply