Träningshelg med SCKs damer

I helgen så var det träningshelg med SCKs damlag och planen var att cykla ner till Trosa på lördagen, övernatta och sen cykla hem igen idag. Jag blev tyvärr bortbjuden på födelsedagsfestligheter och hann tacka ja innan jag insåg att det krockade.

Det är så tråkigt att alltid vara den som inte dyker upp för att man ska cykla så jag prioriterade faktiskt bort cyklingen just den här gången. Eller snarare blev det en kompromiss, cykla ner till Trosa, äta lunch med tjejerna och sen bli hämtade av sambon och åka hem igen. Då hann jag åtminstone med både att cykla och gå ut, alltid något.

Vi startade vid 8 från Älvsjö och när jag cyklade hemifrån 7.30 så var det faktiskt 6 minusgrader, lite kyligare än vad jag räknat med men jag visste ju att solen skulle börja värma upp oss om någon timme så det var bara härda ut.
image1

Vägarna var fantastiska, vi hade bart nästan hela vägen. Det var en kortare sträcka ner mot Hölö som var lite isig och snöig men utöver det så var det fantastiskt underlag för att vara i februari. Hade varit något annat att köra 100 km i snöstorm och spårigt underlag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl framme i Trosa blev det lunch på hamncafét, fantastisk läge och vilken dag.DSC_0804-1 DSC_0808-1
Jag har inte varit i Trosa innan, eller kanske när jag var mindre (mina föräldrar hade en kärlek för bilsemestrar så vi har varit på många ställen som man knappt minns idag) men det var hur som helst väldigt vackert. Litet och lugnt och perfekt placerat vid vattnet. Avståndet hemifrån mig på Kungsholmen blev strax under 100 km så det känns inte som om det var så fasligt långt att cykla dit heller.

Det blev en väldigt fin dag och vi fick till fin cykling tillsammans, det var fokus på lugnt och lära känna varandra och det var precis vad det blev också. Helt perfekt!

Idag när vädret såg lika magiskt ut så ångrade jag lite att jag inte var kvar och fick cykla hem igen. Men jag fick en rolig, cykelfri, kväll igår istället så jag ska absolut inte klaga. Det känns som om det är viktigt att prioritera annat än bara cykel ibland också!

Leave a Reply