Tankar energi med en CX-runda i dagsljus

Det är verkligen svårt att inte få vår- och “snart-börjar-cykelsäsongen-på-riktigt”-känslor när det är så vackert väder ute. Även fast det är någon enstaka minusgrader så känns det ju inte som vinter när det är strålande solsken och bar mark ute.

Idag hann jag ut på en kort återhämtningsrunda innan solen gick ner, helt fantastiskt att få komma ut i dagsljus. Totalt underskattat och extremt välbehövligt såhär års.

Ute på Lovön så fanns det både snöig vinterväg men även nysopad och ren asfalt. Kändes härligt att få njuta av både lite vintercykling men även lite bar mark på samma runda. Antagligen kommer det bli något litet bakslag till med vädret men det är inte hela världen, det är ju ändå slutsnöat inom max 1.5 månad. Det är ju ingenting!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Om bara 18 dagar åker jag iväg till Mallorca i 14 dagar, det kommer bli grymt. Inför fjolårets Mallorcaresa slutade jag träna någon gång i januari och började väl någon gång i slutet på mars. Mest för att min far gick bort några månader tidigare och jag helt enkelt inte hade någon som helst lust med något den perioden. Lyckligtvis hittade jag tillbaka igen precis innan Mallorca, men vilan gjorde ju inte under med formen direkt.

Den här gången har jag tränat hela vägen in i kaklet och förhoppningsvis kommer Mallorcavistelsen bli än bättre på grund av det. Formen kommer vara god i alla fall! Det kommer bli hur roligt som helst, jag längtar redan!

Leave a Reply