Där satt den…. NOT!

Det får ju ändå ses som en större vinst att det gått över två månader sedan jag var sjuk sist. Efter förra helgens långcykling och efterföljande utgång så tog det stopp med hälsan. Lite hängig redan på måndag, mer hängig tisdag (men lyckades ändå springa 5km och kände mig pigg), men sen tog det stopp. Däckad i influensa från onsdag och framåt och här är vi nu, hemma i soffan och lider. Eller jag lider inte så mycket längre lyckligtvis. Värre har det varit senaste dagarna, mycket värre.

Både torsdag och lördag var jag sängliggande med feber och bisarrt sjuk värk i kroppen. Kände mig som en riktig reumatiker med så kraftig led/muskelvärk, det var verkligen olidligt. Det konstiga var att jag kände mig bättre i fredags men sen blev lördag den sämsta dagen hittills. Vet inte om jag kan minnas att jag haft sån värk tidigare i livet. Unnar verkligen ingen att må så dåligt. Största besvären just nu är magmusklerna som är grymt överansträngda av allt hostande. Just nu måste jag hålla i dom när jag hostar eller nyser för att det gör så ont.

Men nu ska vi inte älta, det känns bättre och bättre och inom en vecka hoppas jag vara frisk igen. Nu vill jag cykla igen! Dessutom börjar jag äntligen vädra fulldämpat…..

Nu är det bara två veckor kvar till Mallorca(!). Kanske inte den uppladdningen jag hoppats de sista veckorna innan avfärd men man ska inte klaga. Kroppen kanske bara behövde lite långvila så jag kanske ska vara tacksam egentligen? Det ska bli fantastisk med solskenscykling igen och jag längtar redan, kommer bli två grymma veckor.
11717318_10154108161778636_8187850052309024675_o

Leave a Reply