Tillökning i familjen

Titta, en Specialized Camber FSR Elite Carbon och den är MIN MIN MIN MIN!
DSC_0803-1 DSC_0805-1
Vitt och MTB, hur tänkte jag då? Antagligen inte alls, men det är snyggt och inte svart så jag gillar det. Lite tråkigt att se ut som alla andra så vitt blev det.

Den är inköpt på CC här i Stockholm och eftersom det är 2015 års modell så var det rea med STORT R som gjorde att jag köpte den. Helt ärligt så ville jag egentligen inte ha en Specialized, det känns så tråkigt och förutsägbart. Men man kan ju inte välja cykel efter att man inte vill ha samma som alla andra. Det var ett bra köp, ett fynd och det ska bli så roligt med fulldämpat efter att ha kört HT i typ 3 år. Jag kör ju nästan uteslutande bara tekniska stigar så jag räknar med att det kommer bli världens lyft.

Inte riktigt frisk ännu tyvärr, men tror ändå jag tar den på en provtur imorgon.

Specifikation på cykeln:
Ram: Specialized FACT 9m kolfiber, PF30, 142mm dropout
Gaffel: RockShox Revelation RC 29
Styrstam: Specialized XC Alu, 6 graders vinkel
Styre: Specialized XC, 8 graders böj
Bromsar: Shimano SLX, hydrauliska
Bakväxel: Sram X01, 11-del
Växelreglage: Sram X01, 11-del
Kassett: Sram XG 1180, 11-del, 10-42
Vevparti: Sram X1 1000, 30t
Hjul: Specialized Roval Control 29
Däck: Specialized Ground Control, tubeless-ready, 29×2.3
Sadel: Specialized Body Geometry Henge Comp, hollow Cr-Mo rails, 143mm
Sadelstolpe: Command-post höj-sänkbar sadelstolpe. Specialized, alu, 2-bult, 27.2mm.

Vill någon ha min gamla cykel så finns den att köpa här, lite optimistisk pris kanske så bud mottages med glädje! Skulle gärna ha den såld inom en vecka för sen drar jag till Mallorca i två veckor och då blir det svårt att bli av med den.

One thought on “Tillökning i familjen

Leave a Reply