Provcykling med nya MTB:n

Igår blev det äntligen premiär med nya stridsvagnen! Om man bortser från att influensan tagit rätt hårt på formen, och att jag antagligen fortfarande tyvärr inte är helt hundra, så var det en fantastisk runda.

Vilken skillnad på cykel och cykel. Jag kan inte förstå att jag harvat omkring på en hardtail i så många år. Varför köpte jag mig inte en fulldämpad för länge sedan varför? Varför? Kan någon svara på det?DSC_0808DSC_0817
Kändes jobbigt att smutsa ner pärlan men cykeln är ju till för att användas så det är bara förbereda sig på både smuts och en och annan repa, tyvärr.

Nu är jag lite nervös för Mallis eftersom jag fortfarande inte är hundra procent frisk, men jag hoppas på det bästa och håller tummarna för att det ska kännas bättre och bättre. Jag åker iväg redan imorgon och är borta i 14 dagar, jag har två dagar på mig innan resterande klubbkamrater dyker upp och sen blir det full rulle resten av tiden.

Ska bli skönt med solskenscykling om inte annat, äntligen är säsongen här!

Leave a Reply