Äntligen sol och finåkning

Dagen bjöd på två turer, först plattåkning i fantastiskt väder till Palma. Därefter ett besök på Rapha (jag köpte inget tack och lov, har redan för mycket cykelkläder) och sen fick jag åka bil tillbaka. Det var planerat för Robert kom ner idag så jag åkte med honom i bilen och därefter blev tur nummer två en lugn sväng ut till Formentor.

Lite bilder i total fel ordning från dagens första runda!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply