Avslutande plattrunda på Mallorca

Eftersom vi åker hem idag så blev det en avslutande runda igår, medans dom andra åkte upp i bergen för att ta sig an Calobra så insåg jag mina begränsningar och tog det lugnt. Jag drog ungefär 100 km, solo, på platten istället. Det var en fantastisk dag med fantastiskt väder och benen mådde så bra av att bara ta det lugnt. Jag är riktigt sliten nu, rejält. Loppet tog mer än jag trodde och nu är det bättre att vila upp sig så man blir bättre.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen mötte jag upp dom andra på torget i Pollenca och vi satt där i över 2 timmar och bara tog lugnt och njöt av det underbara vädret. En perfekt avslutning på resan med andra ord, det behövs inte mer än såhär för att man ska vara supernöjd. 
13124500_1045805512121995_9018730828899427227_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANu känns det underbart att åka hem igen, jag är nöjd för den här gången! Mallorca levererar ännu en gång, även om denna vecka vädermässigt blev rätt dålig till och från. 

One thought on “Avslutande plattrunda på Mallorca

Leave a Reply