Klyschigt men sant

Det här med “borta bra, men hemma bäst” stämmer verkligen till hundra procent. Varje gång jag är på Mallorca så börjar jag precis längta hem i slutet av resan. Man är sliten, nedcyklad, trött, saknar sambo m.m. och hemresan kommer alltid i precis perfekt tid!

Sen att jag börjar längta tillbaka till Mallorca efter några dagar hemma behöver vi ju inte prata högt om. Men det är väl variationen i livet som skapar lyckan och flytet?

Hur som helst, långhelg och perfekt väder, vad är det lika med? Fincykling med Hofvet såklart! Idag var jag ute på en 10-milare med Hofvet Täby där jag är ledare (fast idag var jag bara passagerare och åkte med i Thomas och Ingemars grupp). Lycka med att kunna prioritera sin arbetstid är att det går att cykla 10 mil med ett gäng och ändå hinna jobba 8 timmar, fantastiskt!

Fin film från Ingemar från dagens tur:
Känns helt underbart att vädret ska hålla i sig hela helgen, kommer bli en perfekt träningshelg med mycket cykel i varierande ansträngningsgrad!

Några fåtalet bilder från dagen, var upptagen med att beundra landskapet så jag glömde fotografera (som om det nu spelar någon roll).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vem behöver sakna Mallorca när Sverige bjuder på blå himmel, strålande solsken och 20 grader? Inte jag i alla fall… ännu….

Leave a Reply