Fredagslyx i fantastiskt sommarväder

Fredag och jobba-hemma-dag, vad betyder det? Jo, att man förlägger sin arbetstid tidigt på morgonen/förmiddagen och sen senare på eftermiddagen/kvällen och där i mellan hinner man ut på en nästan 5 timmar lång glidartur i fantastiskt sommarväder!

Det blev verkligen en underbar dag, även om det blåste lite väl tråkig mot/sidvind bitvis. Men när det är över 23 grader hela dagen så finns det väl egentligen inget att klaga på?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag och Thomas rullade en runda ner över Tyresta naturreservat och sen mot Årsta havsbad, Tullinge och hemöver. Väldigt mycket nya vägar för min del och roligt att få se något annat än bara Lovön/Färingsö och Ekerö. Nog för att det är extremt skönt att ha så nära till Mälaröarna, men jag har tröttnat rejält på samma vägar hela tiden. Det här blev perfekt med fina små vägar och inte allt för mycket trafik.
rundaOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKändes perfekt för kropp och knopp att bara få rulla lugnt och njuta! Även om det är roligt att cykla fort så behöver man inte ta i så man spricker varje gång man cyklar! 

Leave a Reply