Vallar Crescentmannen inför Halvvättern

Eftersom sambon fått för sig att det är en god idé att cykla Halvvättern så försöker jag valla honom med jämna mellanrum så han får lite träning. Han ska cykla med några kollegor/vänner och dom har cyklat tillsammans en gång hittills så han behöver komma ut lite mer. Han tar inte riktigt distansen på allvar och jag bävar för känslan i hans rumpa efter 15 mil på sadeln när man bara cyklat 6-7 mil på träning. Men det är ju å andra sidan hans rumpa och inte min så det känns åtminstone skönt ego som jag är.

När jag bara vill cykla lugnt och kort så är det perfekt att snurra tillsammans! Igår blev det 30 km ute på Lovön i fortsatt fin fint sommarväder.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERACrescentmannen kanske inte blir något cykelproffs, men cykla runt Halvvättern ska inte vara något problem i alla fall. Det är ju trots allt en månad kvar, det hinner man med mycket träning på under tiden. Jag peppar mest genom att varna för Omberg och alla andra galna människor som cyklar till höger och vänster längst med banan. 

Vi får se hur det går…. 4 weeks to go and counting down!

Leave a Reply