Haute Route TC: Registreringsdags!

Närmare start än såhär har det aldrig varit, imorgon smäller det! 3 veckor, 21 etapper och svinigt många höjdmeter (~62000 närmare bestämt) och sen står jag på stranden i Venedig med en mojito i handen. Ja, det är väl ett tag kvar tills dess men nu är det dags!

Idag är det registrering och en sista briefing innan start imorgon, jag har lämnat cykelväska/resväska och hämtat Haute Route-kitet. Nu har jag HR-resväska, ryggsäck, kläder och allt annat övrigt som man får innan start. Cykeln har nya pedaler och är nytvättad och om någon timme är det briefing och sen är det bara invänta start imorgon.

7.30 rullar vi iväg och tyvärr verkar vi få göra det i hällregn, tråkigt men så är det. Det kommer regna under dessa veckor så det är lika bra att vänja sig. Tyckte väderprognosen framåt nästa vecka såg riktigt bra ut så en regndag är väl ok?

BAH! Nervöst! Men det ska väl gå bra det här? Känns jobbigt att det är så nära men att allt ändå är kvar, tror det kommer kännas bättre när etapperna börjar bockas av. 21 legs left!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One thought on “Haute Route TC: Registreringsdags!

Leave a Reply