Haute Route TC: Nu börjar det brännas

Snart är det dags, nu är jag på plats och kan bara insupa atmosfären och invänta lördag och start för Haute Route och 21 fantastiska (läs: vidriga) etapper.

Idag har jag snurrat runt i Biarritz och närområdet, tog mig ut och upp till Col d’Ibardin som avslutade Haute Route Pyrenees 2014. Det betyder även att jag strax därefter passerade fransk-spanska-gränsen så nu kan jag redan bocka av två länder under den här resan.

Tyvärr känns inte cykeln tipp topp, vilket inte är känslan man vill ha inför ett sånt här äventyr. Det irriterar mig enormt att jag inte har bättre ordning på prylarna, men det är ju försent att göra något åt nu. Imorgon ska jag köpa nya pedaler för lagret glappar i den vänstra, vi försökte serva innan jag åkte men det blev bra i typ 4 km och nu är det dåligt igen. Det är en enkel fix att köpa ett par nya imorgon så det känns skönt att skaka av sig ett problem i alla fall. Sen tror jag att jag skulle behöva ta av vevlagret och göra rent, något är inte som det ska, men det får bli ett senare projekt om det blir värre.

Hjulen känns bra efter hjullager-bytet i alla fall, alltid något som klaffar! OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADet går inte att klaga på omgivningarna häromkring i alla fall, Biarritz är en pärla! 

One thought on “Haute Route TC: Nu börjar det brännas

Leave a Reply