Sommaren är tillbaka!

Efter en kylslagen vecka så känns det som om det äntligen kommit tillbaka lite sommarvärme till Uppland. Västen, ärmarna och skoskydden kan packas ner i höstlådan igen och förhoppningsvis ligga kvar där bra många veckor till. Från att ha varit 12-14 grader tidigare i veckan så fick jag idag njuta av en eftermiddagstur med strålande sol och över 20 grader hela vägen. Det är ju trots allt bara mitten på augusti så det känns som om 20 grader är mer rätt än 12-14. Återigen så levererade Uppland fantastiska vägar.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0967-1
DSC_0972-1
DSC_0974-1
Jag utforskade lite nya vägar idag och hittade några riktiga pärlor. Imorgon åker jag hem till Stockholm igen och förbereder mig för avfärd mot Haute Route x 3! Det blir en sista runda imorgon eventuellt och sen är all cykling inför HR gjord, nu finns det inget mer att göra. Det som har gjorts, har gjorts. Vad som inte har gjorts är försent att göra något åt. Jag är så redo som man kan bli och visst kan man alltid tycka att man kunde gjort något bättre, varit starkare, varit lättare och så vidare men jag är nöjd.

Det kommer bli bra det här!

Leave a Reply