Långfärdsskridskor i fantastiska förhållanden!

Att bli medlem i SSSK kan vara det bästa jag gjorde under 2016 (ok då, vi får kanske bortse från Haute Route Triple Crown men sen så kommer SSSK)!

För hur fantastiskt är inte det här? Bilder från Garnsviken uppe i Roslagen tidigare idag! Då kanske ni undrar vad SSSK har att göra med mig och sambon ensamma på en sjö? Jo, israpporteringarna på SSSK är fantastiska och det går att få israpporter om så gott som alla sjöar i närområdet så gott som dagligen. Underbart! Såklart har man bara tillgång till all information som medlem, men det är värt varenda krona att få ta del av detta.

Från att bara ha vågat åka på plogade banor så öppnar sig plötsligt en ny värld! Vi är fortfarande nybörjare och har en väldig respekt för att åka ensamma på okända isar, men vi har all säkerhetsutrustning man kan tänka sig och är väldigt försiktiga.

Det är hur som helst fantastiskt att röra sig på isen och jag hoppas på många fler turer under 2017, kanske vågar vi oss ut i skärgården till och med?

Leave a Reply