Vintern är tillbaka och så även jag!

Jag tänkte att jag skulle ta en tur i dagsljus idag och även fast det snöat rejält senaste dygnet så brydde jag mig inte så mycket om det. Men det är helt förvånande vad lite frånvaro från cykling/träning gör. Innan operationen höll jag igång ganska bra på Friskis och Svettis (det var ganska skönt att göra något annat än att cykla ett tag). Senaste 5 veckorna har det inte blivit mycket träning på grund av operation, infektion, penicillin och så vidare. Fascinerande att dagens 25(!) km på MTB:n i knapp styrfart nästan tog 2h och jag trodde att jag skulle stryka med flera gånger där ute på Lovön.

Men det var åtminstone väldigt vackert i alla fall!
Formen är jag inte så orolig för, det tar några pass och sen är jag inne i det igen och om några veckor så är det som om jag aldrig pausat utan kört på hela tiden. 

Planen den här vintern är att inte dra på mig någon monsterförkylning/influensa, jag brukar alltid lyckas med det men inte den här gången. Jag ska undvika alla människor i 3 månaders tid och trycka i mig ingefära och blåbär så kommer det säkert lyckas!

Då kanske ni undrar varför just 3 månader? Jo, men för sen är det dags för Mallorca och i fjol värmde jag upp med en rejäl influensa och blev även sjuk igen efter en vecka där nere och det tänkte jag inte upprepa i år igen!

Leave a Reply