2018 års första Mallorcaresa!

Äntligen är det gjort, 2018 års första Mallrocaresa är inbokad och den här gången går den till Port de Pollenca. 3 år i rad har jag åkt över påsken och guidat med TripOnSport från S’Arenal så jag kände att det var dags för någonting nytt. Planen är att guida med TOS i höst istället! Det är så roligt att vara guide så jag vill inte låta bli helt även om jag ville göra något annat just under påsken. Det ska bli himla roligt att bo i Port de Pollenca och ha så nära till Formentor och den sidan av bergen som varit så långt bort när vi bott i S’Arenal! Även fast jag varit på Mallorca löjligt många gånger så känns det hela som någonting nytt nu när jag ska bo i Port de Pollenca första gången.

Här är det superfina hotellet som vi har bokat, jag kan knappt bärga mig!! Litet och gemytligt vid hamnen i Port de Pollenca med en fantastisk utsikt, underbart!
Planen är i sedvanlig ordning alldeles för många dagar över påsk, blir väl strax över 10 stycken denna gång. I fjol åkte jag 18(!) dagar så det här blir mer lagom faktiskt. Det ska bli grymt roligt med lite nygamla vägar och lite annat än S’Arenal. Det ska bli roligt att bara åka med också, inte vara ansvarig för alla. Nog för att jag gillar att vara guide, men det blir ju något annat när det är du som är ansvarig för 20 personer. Nu ska jag njuta av att inte behöva ha koll på alla utan bara cykla som vem som helst annan.

Vi blir ett gäng på strax över 15 personer som åker så det ska bli superkul att åka iväg ett stort kompisgäng! Sa jag förresten att det skulle bli grymt, superbra och underbart? Annars gör jag det igen, det kommer bli grymt, superbra och underbart!!

T-4 månader to go!

Leave a Reply