Haute Route Ambassadör

Jag har fått äran att vara ambassadör för Haute Route under 2018!! Det känns som ett ärofyllt uppdrag som jag axlar med stor glädje. Eftersom jag och sambon ska bygga fritidshus i sommar så hade jag egentligen inte tänkt åka iväg på några sådana här äventyr under 2018 men nu måste jag ju! Berätta inget för sambon bara….

Nu vet jag inte längre vad jag ska välja på, när jag började köra Haute Route 2014 så fanns det bara två varianter att välja på. 7 dagar i franska alperna eller 7 dagar i Pyrenéerna. Nu finns det inte mindre än 11(!) olika varianter att välja på. Allt ifrån 3 dagar i Norge, till 7 dagar i Colorado USA till 3 dagar i rad uppför Mont Ventoux. VAD SKA NI VÄLJA?? VAD SKA JAG VÄLJA? Det känns som om jag är vilse i en godisbutik, så mycket häftigt mäktigt galet att välja på. Här går det att läsa mer om de olika alternativen som finns att tillgå: https://www.hauteroute.org/events

Om någon känner sig sugen så har jag på grund av mitt ambassadörsuppdrag möjlighet att distribuera rabattkoder till valfritt lopp. Den ger 5% rabatt på priset, hojta till om ni är intresserade så kan jag mejla eller sms:a koden (skicka ett mejl till kor@kth.se om intresse finns). Hör av er om ni har frågor om loppet så kan jag försöka svara!

Lite inspirationsbilder så länge:
Hur som helst, det jag själv funderat på att köra är:
– HR Norway, Stavanger 3-5/8
– HR Pyreneerna, 18-24/8 (det mest fantastiska loppet enligt mig)
– HR Mont Ventoux, 5-7/10

Får lite se vad det blir egentligen, men hoppas på att köra minst en av ovan nämnda men helst alla tre! Det ska bara gå ihop med övriga livet innan jag kan bestämma mig!

Leave a Reply