Från solsken till lerfest

Om det var solsken och hård fin packad ler/grusväg igår så var det moln, regn och lerfest idag. Konstigt nog var det varmare idag när det var molnigt än vad det var igår när det var soligt, detta gjorde såklart att grusvägarna blev till en lerfest.

Planerna på att cykla norrut upp mot Järvafältet gick om intet i och med vädret så det blev en liten kortare runda på stammisön, Lovön!
Kan inte påstå att det var världens bästa runda, men det kändes ändock skönt att komma ut idag igen och även om det gick segt i leran så var det skönt. Benen var lite trötta från igår så det var tungtrampat men det får man väl tänka att det är bra träning.

Ska se om jag kanske tar mig ut någon kväll i veckan och kör med pannlampa eller om det bara blir inomhusträning på gymmet. Måndag kör jag i alla fall fys på kvällen och torsdagar spinning, men utöver det finns det tid för kvällsturer med cykeln.

Vi får se!

Leave a Reply