Nej, nu bryter jag mot reglerna!

Eller 2 minuter på trainern kanske inte kvalificerar sig till “att cykla”? Jag vet inte… jag är skeptisk. Mycket! p2an-greyRedDet här går ju alltså jättebra.. NOT! Den stackars naprapaten fortsätter att vara sjuk.. mitt i fredagens fantastiska middag (med 10 av de närmsta cykelvännerna (bara för att passa in på temat Cykelblogg nämner jag detta)) så ringer stackarn och avbokar lördagstiden på grund av magsjuka. “Du vill nog inte träffa mig”, neeej.. det vill jag nog inte om du är magsjuk!

Men lite smolk i bägarn är det ju! Vad gör jag nu då? Nu har jag ingen ny tid alls för vem vet när han blir frisk igen. Ska jag fortsätta stå upp eller? Jag antar det! Ska jag fortsätta att inte cykla då eller? Jag antar det. Men igår kunde jag inte låta bli utan paddlade i säkert 2 minuter på P2:an som står så fint så i trainern och väntar på stordåd. Men det räknas väl ändå inte som träning? Eller?

Nu känner jag dessutom hur det sticker lite liiite i näsan och kliar i lungorna. Det verkar alltså som om det tillfälliga cykelförbudet eventuellt time:as med årets förhoppningsvis(!) sista förkylning! Hepp! Det kanske var lika bra det? Abstinensen är svår och jag börjar tröttna på att inte vara hundra procent fräsch i kropp och knopp så en redig j´vla förkylning + återbesök hos naprapaten kanske fixar biffen? Håll tummarna! Det gör jag! Mitt i bloggeriandet inbokades även en tid hos en annan naprapat på onsdag! Håll tummarna för att det hjälper! Jag orkar inte vänta mer nu. Tålamodet är SLUT! Finito! Kaput! Nere i botten! Kört! Åt fanders! Ketchup! Och gud vet vad..

Jag hoppas hur som att det hinner gå över till helgen åtminstone för då är det dags för skidpremiär för säsongen! Ryktet säger att snön finns i Gävle (och eventuellt i Täby om vädret håller i sig så länge) och då är det väl bara åka dit!

2 thoughts on “Nej, nu bryter jag mot reglerna!

  1. Bra där Karro men gör inte kaoz med benen nu innan kräk-Erik har fått besiktiga. Sen ser jag fram mot några rejält grötiga cykelpass i snömos! Jag kan också hota med att du ska få jobb som längdåkningscoach också….

  2. Nejdå! KräkErik har dessutom bytt identitet till GuruDavid!
    Klart jag ska lära dig åka skidor kompis! Det är superkul! Det finns jättebra spår ute på Ekerö och i Täby :-D Och man kan ju åka på fältet precis utanför ditt hus också :-)

Leave a Reply