Sjutton nyanser av blått

Mina ben ser verkligen för hemska ut just nu.
DSC_2852-2858
Jag ligger på golvet och stretchar om det är svårt att förstå varför bilden är “upp-o-ner”.. blått knä till vänster och blått lår till höger!

Jag vet inte alltså.. hade jag varit baddräktsmodell så hade jag garanterat fått sparken för länge sen. Eller jag hade antagligen aldrig ens fått jobb, muskler, ett existerande fettlager och permanent cykelbränna är ju inte direkt vad som klingar bara-ben-jobb… tuuuur att jag inte satsade på den karriären alltså!

Jag borde verkligen gå en crash course, typ i stil med how-to-ride-technical-mtb-without-falling…. eller kanske technical-mtb:ing-for-idiots-and-lost-cases! Finns det på marknaden mån tro? Jag kanske bara har otur annars. Nästa gång kanske det går helt vurpfritt? Jag kanske kan hitta någon michelingubbedräkt att hoja i. Eller en protective bubble?

Det är faktiskt inte så farligt egentligen. Ser nog värre ut än det är. Bulan under vänsterknät är det enda som är ganska illa på riktigt, området är lätt avdomnat såhär 2 dagar senare… men men.. det går säkert över till nästa gång! Så länge jag inte slår mig på samma ställe närmsta tiden så är det ganska lugnt.

Men snyggt är det fasiken inte….. kanske ska gå över till skidor på heltid nu när det äntligen finns spår där ute? Snö är mjukare än stenar! Mycket!

Leave a Reply