Snöparadis

Den där snön som saknas i Stockholm verkar onekligen ha landat i Sälen för här råder det ingen snöbrist. Jag vet inte om jag hörde rätt igår på Vasaloppsmässan, men jag hörde någonting om snörekord. Gubben som lämnade ut min nummerlapp tyckte för övrigt att det var väldigt roligt med en siffra i startnummer, “ska du inte ha några fler siffror?”. Han tyckte också att en andraplats på söndag inte var helt orealistisk, jag känner mig mer skeptisk. Men det är väl bara göra sitt bästa, så kanske jag kommer på plats 5000-6000 någonting. En bit ifrån med andra ord!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
För att höj trivselnivån ytterligare så valde vi att bo en liten mysig stuga i år istället för på hotell som tidigare år. Fjällvärlden lider väl av storhetsvansinne men 7000 kr för ett basic hotellrum i 3 nätter känns inte heller riktigt prisvärt. En stuga för mindre än halva priset känns desto bättre!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dessutom får man en alldeles egen öppen brasa, bara en sån sak!

Men nu är det ut i skidbacken och mosa lössnö, off-pist åkningen måste ju vara magisk med tanke på att det har snöat konstant sedan vi kom hit igår eftermiddag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply