Äntligen lite MTB i dagsljus

Det var inte igår man såg lite dagsljus under en cykeltur! Nog för att det är mysigt att cykla omkring med pannlampor hit och dit och mörkercykla i skogen men jag börjar sakna det här berömda dagsljuset ganska mycket nu. Jag börjar helt enkelt tröttna på pannlampor och sjutton lager kläder. Ge mig dagsljus, kortkort och värme tack!

Idag hann jag ut i dagsljuset och herregud vad härligt det var! Jag hann ut till Fornstigen och fick köra en 45-50 minuter på själva stigen och sen ta mig ut ur skogen igen innan mörkret började lägga sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fornstigen väl markerad med blåa markeringar på träden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lera var det ingen brist på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På väg ut ur skogen började det skymma lite!

Sen kunde jag bara inte låta bli att svänga in på Kärsön på vägen hem och testa den omtalade röda MTB-slingan som finns där. I mörkret fick det bli då, fast det var rätt ok när man precis knarkat massa dagsljus!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Precis den färgskalan man vill se ensam i mörkret i skogen!

Jag körde på en bit, sen kom jag till ett stup med en varningsmarkering och tittade mig omkring efter ett bättre alternativ och hittade otippat nog det bakom ryggen, därifrån tog jag första bästa vägen ut ur skogen. Jag var ganska nöjd här.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens räddning när hemlängtan slog till!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens bästa vy, Drottningholms slott från Kärsön!

Äntligen dagsljus! Vilken njutning! Trots att det bara är början på mars så känns det redan som om våren är här. Nu är det inte långt kvar till varma och ljusa kvällar, kortkort och slät asfalt! Äntligen!!

Leave a Reply