Keps Cup 2014

En stor fördel med att bo i Stockholm av alla ställen är att det finns en uppsjö av olika cykelklubbar, träningar, tävlingar m.m. att välja på. För några veckor sedan hörde jag talas om “Keps Cup“, som är en MTB-träningstävlingsserie. 4 träningstävlingar anordnade av olika klubbar i stockholmsområdet står på schemat. 2014 körs följande delträningstävlingar:

Varför inte säger jag? Att ställa mig på startbanan i en riktig MTB-tävling är ju inte riktigt aktuellt, men träningstävlingar är optimalt för oss som ändå tycker om att tävla men som inte riktigt har någonting att göra på riktiga tävling eller som helt enkelt inte tar tävlandet så himla seriöst. Det här blir mer roligt kravlöst tävlande! Jag säger let´s och hoppas hinna med åtminstone några av delträningstävlingarna!

Leave a Reply