Dags att summera februari!

Äntligen en till månad till ända och det är dags att summera sina “bedrifter”!

Totalt har det blivit inte mindre än:
21,46 km på crosstrainern!
61,46 km på trainern!
210 minuter styrketräning!
370,89 km cykling i “snöyra”!
125,19 km längdskidåkning!
13(!) totalt träningsfria vilodagar!

Totalt alltså 2448 minuter och 574,8 km och ändå 13 vilodagar!

Egentligen spelar alla siffror ingen roll, det var lite färre minuter än Januari men å andra sidan lite fler km:er! Petitesser i sammanhanget! Februari var 50% bra och 50% crap, i mitten på månaden gick en nära familjemedlem bort, sen fail:ade jag Vasaloppet och blev sjuk, och sen begravdes personen ifråga så sent som igår. Det tar lite fokus från träning med mera och träningen blir liksom ganska oviktig i sammanhanget. Nu hoppas jag att Mars bjuder på noll sjukdagar, noll sorg och mer kontinuitet.

Trots att jag tyckte att lösgodis och en Wienersemla var lämplig middagsmat häromdagen så sa vågen -5,3 kg i Februari! Det kanske blir en bergsget av mig också, eller vad tror ni? 9 veckor utan sötsaker tycker jag ändå är ganska bra så det rör mig inte så mycket att jag trillade dit. Jag laddar om för 6 nya veckor “off the wagon“, sen har jag gått ner det som jag behöver för att kunna cykla snabbare och klättra upp för berg lättare. Då är jag nöjd och kan fokusera på att bara bli bättre och bättre!

Tyvärr känner jag mig fortfarande lite seg så det får bli träningscomeback på måndag! Då ska jag ut och cykla no matter what!

Leave a Reply