Så, vad hände då?

Det var någon som tyckte att jag borde skriva något mer om “SATS – Vad hände?”-inlägget, men jag tänkte faktiskt inte göra någon följetång. Det som kan sägas dock för att runda av är att man ska tydligen inte underskatta effekten av sociala medier. Mitt tidigare “rekord” är 210 besökare på en dag, det fick jag när jag lite glatt meddelade omgivningen att jag blivit utvald att vara med i Team Crescent i år. 210 tyckte jag var ganska mycket för en dag.

Men det var tydligen extremt stor spridning på inlägget om Luma GP så nu ligger rekordet på 891 besökare på en dag, toppat med 749 besökare dagen efter. Så, 210 var tydligen inte så mycket. Jag vet inte hur inlägget kunde sprida sig så fort men det är ändå lite fascinerande och i det här fallet ganska rättvist att det spred sig.

Standardsvaret som gått ut till alla lyder fortfarande:
Den planerade rutten och tidpunkten av Luma GP skulle innebära en försämrad tillgänglighet till centret som i sin tur skulle påverka våra medlemmar negativt. Vi hade ingen förhandsinformation kring loppet och med kort varsel från arrangörerna – två veckor – hann vi inte heller hitta och kommunicera en alternativ parkeringslösning. Vi beklagar om detta blev anledningen till att loppet ställdes in helt och hållet och håller tummarna för att övriga inplanerade lopp kan genomföras enligt plan.”

Ingenting mer har hänt i frågan och det blir inget Luma GP i år, men det tror jag de flesta cyklister (en hel del andra) vet om vem det beror på. Mission accomplished.

Leave a Reply