Dags för en ny karriär såhär på ålderns höst?

Häromdagen var jag iväg och testade curling, jag varnade mina kollegor redan innan att dom antagligen inte skulle se mig så mycket mer på jobbet efter det här för “hur svårt kan det vara?”. Men nej, det var ganska svårt så jag kommer nog inte ta några OS-guld i curling så mina kollegor kan andas ut.

DSC_0925DSC_0929DSC_0931DSC_0933DSC_0935

Så som många sporter som ser ganska harmlösa ut så är curling inte alls harmlöst. Man halkar. Man skjuter för löst. Man skjuter för hårt. Man skjuter snett. Man missar mål, HELA TIDEN! Dessutom får man tydligen svår träningsvärk i ljumskar och andra ställen man knappt visste om att man kunde få träningsvärk på.

Jag tror jag håller mig till cykling framöver, helt klart! Inte för att jag kommer ta något OS-guld, utan mer bara för att det är betydligt roligare och enklare.

Leave a Reply