Äntligen en ny artikel ute!

Det har tyvärr gått alldeles för länge sedan min senaste artikel på Cykla.se men nu finns det äntligen lite nytt publicerat! Den här gången är det “MTB som perfekt höstträning” som avhandlas. 123

Av någon anledning har jag tyvärr råkat upprepa mig i texten, måste ha slarvat med korrläsningen, men annars är jag nöjd med både innehåll och fotografi. Jag satt häromdagen och letade efter inspirerande fotografier och hittade bland annat fotot ovan. Nu är den nog inte tagen på hösten utan i våras men det är väl ungefär samma sak i skogen då.

Nu ska jag bara trotsa mörkret själv och börja lyda mitt eget tips lite mer så blir det bra! Man blir onekligen rätt omotiverad av den här årstiden. Ett riktigt snöoväder skulle vara ett riktigt uppsving faktiskt.

Leave a Reply