Höst och vinter motivation

Jag satt och letade efter en fin MTB-höstbild för en artikel som jag precis skrivit åt Cykla.se om just MTB och höstcykling. Det känns onekligen rätt så beigt att det redan är slut på det roliga och dags att dra fram pannlamporna men vad ska man göra? Gillar man inte mörker kan man ju alltid flytta.

Jag tycker mörkercykling helt klart har sin charm och är rätt så roligt, men det är ju inte det jag föredrar. Sen stör jag mig mer på alla kläder man måste ha på sig vintertid, det är typ 5-6 plagg som går åt varje gång man ska cykla. Tvättkorgen svämmar lätt över om man inte tvättar efter varje tur eller återanvänder grejerna (stink-varning på den sista punkten).

Nej, det är bara gilla läget för snart är det sommar och varmt och ljust igen!
12620272465_fc1f72123f_o IMG_7564-2 IMG_7584-1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag ser nästan mest fram emot en snörik vinter och riktig snöcykling i skogen, det är helt klart en favorit. Då gör det oftast inte heller så ont när man ramlar.

2 thoughts on “Höst och vinter motivation

Leave a Reply