Äntligen ett livstecken!

Den här bloggen tappar ju helt när jag inte cyklar! Och varför cyklar jag inte nu igen då? Såklart för att jag har varit förkyld, IGEN, jag tror det är femte eller sjätte gången på 3 månader. Helt ärligt så har jag tappat räkningen över mina förkylningar senaste månaderna. Det här kan vara den sämsta träningsmässiga avslutningen på ett år som jag någonsin haft, men vad gör väl det? Egentligen? Bättre nu än mitt i säsongen.

Jag vet inte riktigt vad jag gjort fel heller, eventuellt jobbat för mycket och stressat för mycket. Men det borde man inte bli förkyld av, nu sista gången var det dessutom halsen/luftrören och hosta. Det är oavsett inte så mycket att göra åt än att försöka bli frisk och försöka undvika ett åka dit igen. Nu ska jag försöka gå till Friskis och träna imorgon och hoppas på det bästa. Senaste gången jag var där så blev jag sjuk redan dagen efter så jag hoppas på bättre lycka den här gången.

Jag kanske till och med kan våga mig på en cykeltur nu när jag är ledig också?OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nu är det ju till och med snö ute… äntligen!!

Och till dig som hittade till min blogg via den konstiga sökningen nedan:
asdas
Nej, man får faktiskt ALDRIG ta någon annans cykel… .. . . .

Leave a Reply