Solskenscykling, men äntligen!

Ibland måste man påminna sig om varför det är så härligt att cykla, ett recept till det stavas solskenscykling korsat med MTB. Kan det bli bättre?

Egentligen är det ganska härligt när det är kallt och solsken också, nu vet jag inte om 7-8 grader kan kallas kallt, men det är ju inte sommartemperatur i alla fall. Hur som helst så hann jag ut och cykla ett varv på Fornstigen i solskenet idag, det kändes fantastiskt och gav massa bra energi. Jag är verkligen trött på regn och mörker så det kändes som om det här var precis vad som behövdes. Kan det bli bättre än såhär?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens onödigaste var väl återigen dubbdäcken, men vad ska man göra? Jag behövde inte oroa mig för att halka omkring på eventuella isfläckar i alla fall. Sen att det inte fanns någonting som ens var i närheten av en isfläck är ju en annan sak. Nu hoppas jag på snö och minusgrader snart för annars måste jag nog byta däck vare sig jag vill det eller inte, det är inte riktigt effektivt med dubbdäck när det är såhär varmt. Det är inte så bra för däcken heller att riva omkring i lera med mera så håll tummarna för vintern nu!

Dagens smolk i bägaren var när jag cyklade in i ett nyligen avverkat kalhygge och Fornstigen plötsligt försvann. Jag tänkte inte förpesta det här inlägget med ytterligare detaljer om det, men herregud alltså, och “dom” säger att cyklister förstör i skogen. Vad i &¤%#¤&#¤¤#%& kallar ni det här då? Helt otroligt egentligen, på Lovön liksom. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Man kan ju bli miljöpartist för mindre (nej, oroa er inte, jag ska inte bli miljöpartist, så illa stället är det inte…. ännu… ). Kommer ett eget inlägg om detta senare.

Leave a Reply