CX i Hellas med SCK

Dag två av träningshelgen med SCK bestod av CX i och runt Hellas! Eftersom jag lovat att köra hem sambon från festligheter igår så kändes det lagom roligt att kliva upp med endast 6 timmars sömn i kroppen. Den jobbiga känslan gick dock över rätt fort när jag rullade över Västerbron i strålande sol och sen vidare längst med en spegelblank riddarfjärden. Hur kan man vara trött och grinig när med dessa förutsättningar?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hellas bjöd på varierande terräng, mycket upp och ner och ibland rena isgator. Jag är glad för att jag kört så mycket MTB som jag gjort för det kändes hur säkert som helst att glida fram över isarna med CX och dubb. Tvärtemot igår så kändes underlaget mycket hårdare så det sög inte lika mycket i benen som grusvägarna ute på Färingsö gjorde. Fördelen med att temperaturen håller sig runt nollan eller lite under, det blir mer lättcyklat och benen håller längre utan att bli sura och griniga.

Bildbomb från dagen följer nedan:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det är ju helt klart att vi har några riktigt starka tjejer i gänget så det kommer förhoppningsvis bli en väldigt bra säsong för laget, det känns väldigt roligt. Det ska bli hur kul som helst att cykla med dom här grymma tjejerna, tror vi kommer kunna bli ett konkurrenskraftigt lag redan i år. Mina personliga förväntningar är dock ganska lågt ställda men så länge någon eller några lyckas från gruppen så är jag nöjd och glad.

Leave a Reply